dimecres, 23 de setembre del 2009

MELMELADA de Mores


Fa uns dies vam anar a fer una excurcioneta amb la meva mare i vàrem collir moltes mores.
En vaig fer melmelada que m'encanta!


INGREDIENTS

Mores
Sucre ( 1/2 kg per cada kg. de mores, jo en poso una mica menys)
Suc d'una llimona

PREPARACIÓ

- Rentem les mores i les passem per la batedora.
- Posem el puré de mores, el sucre i el suc de llimona en una olla i ho fem bullir de 40 min. a 1 hora, depenent de la consistència que ens agradi.
- Colem el puré i el posem als pots de conserva quan encara està calent, tapem els pots i els girem al revés perquè facin el buit.
- Ara ja tindrem melmelada per fer un munt de coses!

Salut!

17 comentaris:

Ivana ha dit...

Deliciosa!!!
quina meravella!
petonets

Anna ha dit...

ha de ser deliciosa, a mi també m'agrada molt la mermelada de mores, i hi ha un poble a la Rioja que he visitat u parell de vegades que en fan una de boníssima!

Gemma ha dit...

La melmelada de móres és de les meves preferides i aquesta èpocaés tan fàcil collir-ne que també n'acobo fent sempre un parell de pots. I a casa sempre pots posar menys sucre que la que venen feta, oi? ;)

Marta ha dit...

M'encanta! amb una mica de pa o formatge aquesta melmelada es una meravella!
Petons

La cuina vermella ha dit...

Amb aquesta melmelada a mi també em tremola el pols, però de l'emoció. Ets genial bonica.

Laura. ha dit...

Me encanta la mermelada de moras, pero la casera... Yo la he hecho solo una vez, por aqui no hay muchas moras, pero he tenido ocasion de cojer en un viaje. Me encanto la experiencia, tanto recojerlas, como preparar la mermerlada. Te ha quedado genial sobre esta tosta...
Besos!

Mercè ha dit...

Oh, que bona! I a més, feta amb les mores acabades de collir, quin gust!
Fantàstica!!
Petons!

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Deliciosa. M'encanta. Gràcies per compartir aquesta recepta amb nosaltres. Salut!!!!!!

marilu perez ha dit...

Jo que maravilla! Las moras son una pasada, en mermelada, en tartas...¿Porqué no habrá durante todo el año?

RUBEN ha dit...

Hola! Jo també en faig cada any, aquest però no ha pogut ser! És boníssima! ´
Una abraçada

Mai ha dit...

Una delícia aquesta melmelada , bé tot el teu bloc ho és , no el coneixia i la veritat és que ha estat tot un plaer l´estona que hi he passat.
Felicitats i una abraçada.

mai

ANNAFS ha dit...

Es molt bona. Moltes vegades en faig, però aquest any no he tingut gaire temps. A vegades la passava pel colador abans d' envasar-la, per treure-li les llavors.
ptns.

Anònim ha dit...

Que bona que et deu havet sortit! Però i les llavors? No es noten? O ésn que les passes per un colador un cop triturades?

Concepció

La Llibreta Viatgera ha dit...

Mmhh deliciosa, i el plaer de fer-la a casa no te comparació!

Un petó! Beth

Maria ha dit...

Quan agafo mores d'arbre, no de matoll, d'aquelles grosses, que t'exploten a les mans i queden com sang... M'encanten de totes formes.. són tan bones que no em dona temps ni de fer-les melmelada..

zer0gluten ha dit...

Un tarrito no te habrá sobrado? Me envías la mermelada, la tostadita ya la pongo yo.
Te quedó genial. Quizás de las mermeladas de frutos rojos la que más me gusta es la de moras.
Besitos sin gluten

illetapitita ha dit...

Moltes gràcies pels comentaris!

La melmelada de mores és potser una de les melmelades que m'agrada més, la trobo tan bona!!
Amb pa, formatge, vinagretes, cremes, salses... mmm..mm..
Per cert, ,m'he descuidat de posar que la colo abans dde posar-la als pots!

Salut i Una abraçada!!