Després d'unn llarg temps d'absència torno amb una recepta molt senzilla, sana i sorprenent.
L'he presentat al concurs de receptes amb formatge del club de cuines.

INGREDIENTS
Bacallà
Formatge, en aquest cas Milner però es pot fer amb qualsevol.
Festucs
PREPARACIÓ
- Primer de tot marquem els talls de bacallà per la part de la pell en una paella.
- Un cop marcats els posem en una plata apte per anar al forn.
- A sobre de cada tall de bacallà hi posem un tros de formatge i festucs triturats.
- Posem la plata al forn uns 20 o 30 minuts i ja tindrem el plat a punt.
Bon profit!
22 comentaris:
Quina recepta més bona. M'ha encantat. Salut!!!!!
com tornes eh!!
sencill, diferent i té una pinta increible!
petonets
Ben tornada al bloc!
No he menjat mai aquest formatge i no sé quin gust té, però la crosta del bacallà que es veu a la fotografia té molt bona pinta!
Que bó el bacallà!, mai havia sentit a parlar d'aquesta recepta. La provarem segur, amb el teu permís ;-).
Una abraçada
Desde luego no se puede decir que no sea sencilla y además tiene una pinta estupenda. Estas recetas nos gustan a tod@s.
Muchos besos sin gluten
Ben tornada! :)
La recepta és molt original, però a mi no m'agrada gens el bacallà! :p
Molta sort al concurs!! Ja diràs si guanyes! ;)
Petons!
Jo com la Mercè, no soc gaire de bacallà, però amb uns filets de llenguado, o amb lluç també pot quedar ben bona aquesta recepta, m' ha encantat, original, fàcil i ràpida!
Un petó! Beth
Caram arrel del teu comentari en el meu blog t'he descobert !!!! Tens una cuina molt i molt interessant ji ji i aquest bacallà ja me l'apunto fàcil i boníssim de segur !!!!!!!!!
Petunets
Quina recepta més fàcil! i la combinació segur que està deliciosa. S'haurà de provar!
Mònica
Quina bona pinta fa aquest bacallà!!! a veure si guanyes !
salutacions (des de comacasa-res)
Benvinguda de nou, ja teníem ganes de llegir noves receptes teves!
Quin bacallà més original... a veure si guanyes el concurs!!!
Jo la faria igual però canviant el bacallà per un altre peix, boníssim1
¡Vaya, qué vistoso queda! :-)
Encantada de conocerte. Tú también estás ya entre mis enlaces, y en mi reader. Tienes un blog muy bonito.
Un abrazo.
¿ Así de facil ? No me imagino el sabor.Nunca he combinado estos tres ingredientes a la vez.
Una brazo,
María José.
Ja em tens per aquí, visitant als amics..
Ben fàcil i vistosa aquesta recepta, que és el que va be per disfrutar de la cuina.
Petons..
Olles i somriures, gràcies!
Ivana. mooolt senzill i bo!
Margarida, jo tampoc l'havia provat aquest formatge, es pot fer amb el que et vingui de gust, jo vaig utilitzar aquest perquè era un dels requisits per el concurs.
Mònica, tens tota la llibertat per provar-la, ja veràs com us agrada.
Zerogluten, Es sencilla y rica ya verás.
Mercé, gràcies! Si la proves potser et comença a agradar el bacallà, jeje
Beth, jo només l'he provat amb bacallà però crec que amb un altre peix també pot quedar bé.
Mar, gràcies, apunta apunta!
Mònica, prova-la ja veuràs que bona que queda.
Dolçosdesdecasa, gràcies!
Gemma, gràcies, prova-la amb algun altre peix i em dius el què.
María lunarillos, gràcias y bienvenida a mi blog!
María José, así de fàcil y segura que si lo haces te gusta el sabor ya verás!
Maria, doncs si, és fàcil i ja veràs que també és bona!
Una abraçada i gràcies per seguir visitan el meu blog tot i les absències...
Petonics!
Que plato tan sencillo y delicioso! Besos!
M'ha encantat la recepta, el bacalla amb formatge i festucs em sembla una molt bona combinació. Sort amb el concurs!
Petons
Original, bona i amb una presentació d' escàndol....
ptns.
HOlaaa!!! quin retorn més booo...aquesta bacallà ha de ser boníssim...estic segura que guanyaràs t´ho mereixes...petonets
Que buena propuesta! Me encanta el colorido de tu plato! Ya nos contarás que tal sale el concurso.
Besos!
Hola,
estic intentant veure el teu correu eléctronic per fer-te una cosulta i no el trobo.
volia fer aquesta recepta però no se a quans graus tinc que posar el forn. a 180ª o 200ª.
Moltes gràcies
Núria
Hola Núria!
Espero que vegis el comentari.
Si no recordo malament el forn el vaig posar a 200 graus, tot i que no crec que hi hagi cap problema si el poses a 190, l'hauràs de deixar més estona i ja està.
Ja veuràs és ben senzill i ben bo! A nosaltres ens va agradar!
Que t'aprofiti!!
I bones festes!
Publica un comentari a l'entrada