dimecres, 16 de setembre de 2009

BACALLÀ amb formatge i festucs

Després d'unn llarg temps d'absència torno amb una recepta molt senzilla, sana i sorprenent.
L'he presentat al concurs de receptes amb formatge del club de cuines.


INGREDIENTS

Bacallà
Formatge, en aquest cas Milner però es pot fer amb qualsevol.
Festucs

PREPARACIÓ

- Primer de tot marquem els talls de bacallà per la part de la pell en una paella.
- Un cop marcats els posem en una plata apte per anar al forn.
- A sobre de cada tall de bacallà hi posem un tros de formatge i festucs triturats.
- Posem la plata al forn uns 20 o 30 minuts i ja tindrem el plat a punt.

Bon profit!

22 comentaris:

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Quina recepta més bona. M'ha encantat. Salut!!!!!

Ivana ha dit...

com tornes eh!!
sencill, diferent i té una pinta increible!
petonets

Margarida ha dit...

Ben tornada al bloc!
No he menjat mai aquest formatge i no sé quin gust té, però la crosta del bacallà que es veu a la fotografia té molt bona pinta!

Mònica ha dit...

Que bó el bacallà!, mai havia sentit a parlar d'aquesta recepta. La provarem segur, amb el teu permís ;-).
Una abraçada

Zerogluten ha dit...

Desde luego no se puede decir que no sea sencilla y además tiene una pinta estupenda. Estas recetas nos gustan a tod@s.
Muchos besos sin gluten

Mercè ha dit...

Ben tornada! :)
La recepta és molt original, però a mi no m'agrada gens el bacallà! :p
Molta sort al concurs!! Ja diràs si guanyes! ;)
Petons!

La Llibreta Viatgera ha dit...

Jo com la Mercè, no soc gaire de bacallà, però amb uns filets de llenguado, o amb lluç també pot quedar ben bona aquesta recepta, m' ha encantat, original, fàcil i ràpida!

Un petó! Beth

MAR ha dit...

Caram arrel del teu comentari en el meu blog t'he descobert !!!! Tens una cuina molt i molt interessant ji ji i aquest bacallà ja me l'apunto fàcil i boníssim de segur !!!!!!!!!

Petunets

xocolata ha dit...

Quina recepta més fàcil! i la combinació segur que està deliciosa. S'haurà de provar!
Mònica

dolçosdesdecasa ha dit...

Quina bona pinta fa aquest bacallà!!! a veure si guanyes !
salutacions (des de comacasa-res)

Gemma ha dit...

Benvinguda de nou, ja teníem ganes de llegir noves receptes teves!
Quin bacallà més original... a veure si guanyes el concurs!!!
Jo la faria igual però canviant el bacallà per un altre peix, boníssim1

María Lunarillos ha dit...

¡Vaya, qué vistoso queda! :-)

Encantada de conocerte. Tú también estás ya entre mis enlaces, y en mi reader. Tienes un blog muy bonito.

Un abrazo.

María José ha dit...

¿ Así de facil ? No me imagino el sabor.Nunca he combinado estos tres ingredientes a la vez.
Una brazo,
María José.

Maria ha dit...

Ja em tens per aquí, visitant als amics..
Ben fàcil i vistosa aquesta recepta, que és el que va be per disfrutar de la cuina.
Petons..

illetapitita ha dit...

Olles i somriures, gràcies!

Ivana. mooolt senzill i bo!

Margarida, jo tampoc l'havia provat aquest formatge, es pot fer amb el que et vingui de gust, jo vaig utilitzar aquest perquè era un dels requisits per el concurs.

Mònica, tens tota la llibertat per provar-la, ja veràs com us agrada.

Zerogluten, Es sencilla y rica ya verás.

Mercé, gràcies! Si la proves potser et comença a agradar el bacallà, jeje

Beth, jo només l'he provat amb bacallà però crec que amb un altre peix també pot quedar bé.

Mar, gràcies, apunta apunta!

Mònica, prova-la ja veuràs que bona que queda.

Dolçosdesdecasa, gràcies!

Gemma, gràcies, prova-la amb algun altre peix i em dius el què.

María lunarillos, gràcias y bienvenida a mi blog!

María José, así de fàcil y segura que si lo haces te gusta el sabor ya verás!

Maria, doncs si, és fàcil i ja veràs que també és bona!

Una abraçada i gràcies per seguir visitan el meu blog tot i les absències...

Petonics!

Laura. ha dit...

Que plato tan sencillo y delicioso! Besos!

Marta ha dit...

M'ha encantat la recepta, el bacalla amb formatge i festucs em sembla una molt bona combinació. Sort amb el concurs!
Petons

ANNAFS ha dit...

Original, bona i amb una presentació d' escàndol....
ptns.

MªJose-Dit i Fet ha dit...

HOlaaa!!! quin retorn més booo...aquesta bacallà ha de ser boníssim...estic segura que guanyaràs t´ho mereixes...petonets

marilu perez ha dit...

Que buena propuesta! Me encanta el colorido de tu plato! Ya nos contarás que tal sale el concurso.
Besos!

Anònim ha dit...

Hola,
estic intentant veure el teu correu eléctronic per fer-te una cosulta i no el trobo.
volia fer aquesta recepta però no se a quans graus tinc que posar el forn. a 180ª o 200ª.

Moltes gràcies

Núria

illetapitita ha dit...

Hola Núria!
Espero que vegis el comentari.
Si no recordo malament el forn el vaig posar a 200 graus, tot i que no crec que hi hagi cap problema si el poses a 190, l'hauràs de deixar més estona i ja està.
Ja veuràs és ben senzill i ben bo! A nosaltres ens va agradar!
Que t'aprofiti!!
I bones festes!