Aquest és un plat deliciós!
Vaig estar molta estona buscant alguna recepta per fer els llobarros que ens havia portat el meu pare fins que vaig trobar aquesta.
Només de llegir-la se'm va fer la boca aigua!
El problema és que no us puc dir la font perquè l'he estat buscant i no hi ha hagut maneres de trobar-la...
Ja l'he trobat! Aquí.
Repetiré segur!
INGREDIENTS
Dos llobarros ben fresquets
Pel farcit
3 o 4 patates
1 ceba
Per la maionesa
1 ou
oli d'oliva
1 o 2 alls
Per l'almívar de cítrics
1 llimona
1taronja
1 aranja
200cl d'aigua
150 g. de sucre
PREPARACIÓ
Les patates:
- Pelem i tallem les patates ben finetes, fem el mateix amb la ceba i ho posem en una plata amb oli, sal i grans de pebre.
Tapem la plata amb paper d'alumini i posem la plata al forn a 160º fins que estiguin fetes (de 30 a 50 min. depenent del forn.)
L'almívar de cítrics:
- Rentem les fruites ben netes i les pelem ben fines vigilant que no quedi la part blanca. ( aprox. 1/4 de cada fruita) i la tallem en juliana ben fineta.
- Posem l'aigua amb el sucre al foc, quan bulli afegim les pells i deixem reduir fins que quedi un almívar.
La maionesa d'all:
- Posem els ingredients ( ou, oli, all, sal) en un recipient i "triturem" fins que la maionesa quedi ben lligada.
Els llobarros:
- Agafem els dos llobarros i en traiem els filets, els salpebrem.
- Els enrotllem i els omplim amb les patates que hem confitat al forn amb la ceba.
- Posem una mica de maionesa d'all a sobre de cada un d'ells i cap al forn a 15-20 minuts a 180º.
Servim amb un raig d'almívar de cítrics.
Molt bon profit!!
24 comentaris:
Ostres, quin platàs, de debó, fàcil, vistós i ben saborós. Ideal per compartir quan venen visites. Apuntat !!
I com aguantes el peix així, rodó, quan el cous? El lligues amb algo?
Guauu!! quina maravella!!
El llobarro m'agrada molt i tal com l'has presenta, em menjaria la pantalla!!
petonets
Quina delícia!!! Llobarro....mmmm...Ara me'n menjaria un plat, sempre el faig al forn i amb patates...com sempre...el proper cop el faré així! M'ha encantat
Ptnts
Jo faig una cosa semblant amb bacallà, però ho faig amb all-i-oli. és una bona manera de fer els filets de llobarro, m'ho apunto!
Gracies
PTNTS
Dolça
Nosaltres que no som massa de peix, aquests filets de llobarro ens els menjaríem sense dir ni piu. Has fet un plat de luxe pitita!
Aquest segur que el faig. El llobarro és un peix que ens agrada molt i així queda tan ben presentat..
ptns
Per favor! Espectacular de presentacio i de gust, segur que tambe! Quines ganes me n'has fet venir! :)
Petons!
Què bo!!! el peix m´encanta i les teves receptes són totes delicioses...aquesta queda apuntada...petonets
M'encanta el llobarro, m'apunto aquesta recepta ja que sofisticada però senzilla. Salut!!!!!
M'encanta, amb l'almívar de cítrics deu quedar un contrast deliciós i soprenent. A casa no ens agrada l'all cru, però segur que es pot fer igual sense, oi? Ho provaré!
Un plat de festa, d' aquells de quedar be de debo!! M' encanta!!
Un petó! Beth
Gran recepta i gran foto, felicitats!
No me extraña que pienses repetir, porque te ha quedado un plato de categoría.
En casa gustan las lubinas. Mi hijo se las come que da gloria verlo.
Yo hago el pescado con una mayonesa de azafrán que luego gratino y queda muy rico. Me lo recordó tu platazo de hoy.
Besitos sin gluten
Bonic de debò! I ja m'imagino que boníssim! A nosaltres ens agrada molt el llobarro, però l'acostumo a fer a la brasa. La propera vegada me'l faré escatar i que li treguin les espines i provaré la teva recepta! Segur que ens agradarà (excepte la maionesa d'all, però no en posaré)
Ostres!!! Això és un plat de festa...d'aquells de quedar rebé!!!
Petunets,
Eva.
Una recepta deliciosa, el llobarro és molt agraït per cuinar. Prenen nota d'aquesta magnífica combinació d'ingredients. En quan a la presentació és de d'un 10. Una abraçada
Que pasada, menuda presentación! Como diría mi chico, te ha quedado de restaurante! je je! Besos!
Com m'agrada aquest llobarro i la combinació amb citrics em sembla genial. Una recepte de 10!
Petons
Absolutamente fantástico!!!!!!
Un besote
Molt bona recepta, a més les fotos m'agraden molt!!
Salutacions
jorge
Aquesta presentació del llobarro enrotllat ja la vaig veure en un restaurant i queda exquisida. La teva presentació junt amb l'aroma dels cítrics i l'all fan d'aquest flat una autèntica delícia. Me l'apunto per quan vulgui sorprendre els convidats.
Felicitats!!!
Proveu-lo ja veureu que bo que queda!
Maria segur que hi ha alguna manera per aguantar-lo rodó, jo el que vaig fer va ser recolsar-lo a les parets de la plata...
Gràcies a tothom !
No està malament! Em va agradar molt.
Publica un comentari a l'entrada