No vaig poder dir que no a l'oferta d'un motlle per a bombons...
Just arribar a casa ja em posava a desfer xocolata!
INGREDIENTS
Xocolata negre
Xocolata amb llet
Xocolata blanca
Sucre
Nutella
Avellanes
PREPARACIÓ
Bombonet 1
- Fem una mica de caramel amb sucre i una mica d'aigua, quan tingui un color ros el traiem del foc i el posem a sobre d'una superfície llisa, quan estigui fet el triturem.
- Desfem xocolata blanca i la barregem amb el sucre triturat.
- L'aboquem en un dels motlles, en el meu cas només en una part.
- Quan la xocolata blanca estigui endurida desfem xocolata negre i l'aboquem a sobre dels motlles amb xocolata blanca.
Bombonet 2
- Desfem xocolata amb llet i untem els motlles. Deixem endurir.
- Els omplim amb una avellana i nutella.
- Fem una capa amb xocolata amb llet i xocolata negre barrejades per tancar el bombó i fer de base.
Bombonet 3
- Agafem unes quantes avellanes i les triturem ben triturades.
- Desfem xocolata amb llet i la barregem amb les avellanes triturades. Omplim una part del motlle.
- Desfem xocolata amb llei i xocolata negre, les barregem i acabem d'omplir el motlle.
Posem el motlle a la nevera perquè ens quedi tot ben endurit.
Els traiem i ja els podem menjar.
Bon profit!
28 comentaris:
mmmm... Jo també en faig, però la idea de la nutella em sembla fantàstica,no se m' havia acudit.
I ja m' agradaria tenir aquests motllos... Jo els faig amb glasoneres.ptns.
Uau! Són espectaculars!!! A veure si trob un motlo d'aquests
Per favor!! Quins bombons!! Espectacular!! T'han quedat de professional!! Felicitats!!
Els hauré de provar! ;)
Petons!
T'han quedat com els de pastisseria!!! quina passada...i em puc imaginar com es desfan a la boca...mmmm
Ptnts
Buf, a estas horas... un peligro ver estas delicias. Fantásticos!!!!!!
Besos
Que bons!! però una pregunta, cal possar alguna cosa als motlles perque quedin brillants??
petons
Quina passada, m' he quedat sense paraules, perfectes, i les fotos precioses, de concurs!
Un petó!
Beth
Illetapitita! No se te puede dejar un molde! Te han quedado geniales! Besos!
Bombons professionals!
Molt bona pinta, el meu aniversari és el 5 de juliol, aquí ho deixo :P
De debó quins bombons nena!
Res de bombonets!!! això són bombonaços!!! Felicitats! t'ha quedat de professional!petons
Teresa (comacasa-res)
Hay por favor...que bombones tan deliciosos, me han parecido muy fáciles, me los apunto, aunque los únicos moldes que tengo yo son de Mickey mousse.. jjiss Un beso!
Ai, quines ganes de bombons m'has fet agafar... els meus preferits serien els d'avellana i nutela, quin vici :)
Doncs sí, que bonics i professionals t'han quedat. Esperé la teva resposta a l'Ivana per saber si has fet algun truquillo més als motlles.
Petons
Annafs,
Ja veuràs que els de nutella triomfen!
Sargantana,
gràcies, a veure si en trobes algun!
Mercè,
Gràcies, en pots agafar si vols, jejej
Marta,
gràcies, si que es desfan si...
Rosa,
son un peligro a todas horas!
Ivana,
doncs no hi vaig posar res de res als motlles, la xocolata directament i van quedar així.
Beth,
gràcies! Van durar ben poc...
Marilu,
con estos moldes que corren hoy la de cosas que podemos hacer!
Martí,
Gràcies, m'apunto l'aniversari jeje
Teresa,
gràcies, i van quedar ben bons!
Laura,
la verdad, no tienen ninguna complicación, con mickey pueden quedar divertidos! jeje
Gemma,
doncs si, els d'avellana i nutella estaven molt bons! Vici vici!
Maria,
gràcies, no he fet res de res, així son sortits del motlle.
Moltes gràcies, un petonet per tots!!
Jo en faig també sovint però en glaçoneres perquè no tinc motlles de fer bombons. On els has comprat? T'han quedat super macos. Res a envejar als de pastisseria!
Ohhhhhhhhhh...t'han quedat perfectes!!! Jo mai n'he fet...i trobo que queden preciosos!! Enhorabona per la compra! ;)
Petunets,
Eva.
uiiii! però aquí hi ha nivel, eh??
T'han quedat espectaculars, però jo això encara no m'atreveixo.
Records
T'han quedat molt bé, semblen de pastisseria totalment :)
No conocía tu blog y lo he descubierto por casualidad y me ha gustado mucho.
Esos bombones me parecen una absoluta tentación.
Besitos sin gluten y te seguiré de cerca.
Son una autèntica delicatessen els teus bombons, amb nutella i avellana un vici.
Molt bona idea totes les combinacions. Tens una creativitat que és genial!
Quina meravella de bombons, quina paciència.
Nyam nyam nyam......ara mateix aniria picant fins que no en quedés ni un!!!!!
Ptnts
Realmente parece fácil, luego....ya veremos.
Estan geniales.
Un abrazo,
María José.
quins bombonets més macos! a vegades també n'he fet però no m'han quedat tan bé perquè no tinc aquests motlles fantàtics, ni tan fins i brillants, són els motlles o hi ha algun altre secret?
Si et passes pel meu bloc, veuràs que tinc una cosa per a tu.
Un petó
Agafo un de cada pel resopó. Que bonics que són i que poc que em durarien. Salut!!!!!
Nena, t'han quedat de luxe! tinc el motllo aixi que hauré de provar!
Petons
ILLETAPITITA,
muy bonitos! eres una profesional en eso!
Publica un comentari a l'entrada