dimecres, 6 de maig de 2009

Bombonets


No vaig poder dir que no a l'oferta d'un motlle per a bombons... 
Just arribar a casa ja em posava a desfer xocolata!


INGREDIENTS

Xocolata negre
Xocolata amb llet
Xocolata blanca
Sucre
Nutella
Avellanes

PREPARACIÓ

Bombonet 1

- Fem una mica de caramel amb sucre i una mica d'aigua, quan tingui un color ros el traiem del foc i el posem a sobre d'una superfície llisa, quan estigui fet el triturem. 
- Desfem  xocolata blanca i la barregem amb el sucre triturat.
- L'aboquem en un dels motlles, en el meu cas només en una part.
- Quan la xocolata blanca estigui endurida desfem xocolata negre i l'aboquem a sobre dels motlles amb xocolata blanca.

Bombonet 2

- Desfem xocolata amb llet i untem els motlles. Deixem endurir.
- Els omplim amb una avellana i nutella.
- Fem una capa amb xocolata amb llet i xocolata negre barrejades per tancar el bombó i fer de base.

Bombonet 3

- Agafem unes quantes avellanes i les triturem ben triturades.
- Desfem xocolata amb llet i la barregem amb les avellanes triturades. Omplim una part del motlle.
- Desfem xocolata amb llei i xocolata negre, les barregem i acabem d'omplir el motlle.

Posem el motlle a la nevera perquè ens quedi tot ben endurit.
Els traiem i ja els podem menjar.

Bon profit!


28 comentaris:

ANNAFS ha dit...

mmmm... Jo també en faig, però la idea de la nutella em sembla fantàstica,no se m' havia acudit.
I ja m' agradaria tenir aquests motllos... Jo els faig amb glasoneres.ptns.

Sargantana ha dit...

Uau! Són espectaculars!!! A veure si trob un motlo d'aquests

Mercè ha dit...

Per favor!! Quins bombons!! Espectacular!! T'han quedat de professional!! Felicitats!!
Els hauré de provar! ;)
Petons!

Marta ha dit...

T'han quedat com els de pastisseria!!! quina passada...i em puc imaginar com es desfan a la boca...mmmm
Ptnts

Rosa ha dit...

Buf, a estas horas... un peligro ver estas delicias. Fantásticos!!!!!!
Besos

Ivana ha dit...

Que bons!! però una pregunta, cal possar alguna cosa als motlles perque quedin brillants??
petons

La Llibreta Viatgera ha dit...

Quina passada, m' he quedat sense paraules, perfectes, i les fotos precioses, de concurs!

Un petó!
Beth

marilu perez ha dit...

Illetapitita! No se te puede dejar un molde! Te han quedado geniales! Besos!

Martí ha dit...

Bombons professionals!

Molt bona pinta, el meu aniversari és el 5 de juliol, aquí ho deixo :P

De debó quins bombons nena!

dolçosdesdecasa ha dit...

Res de bombonets!!! això són bombonaços!!! Felicitats! t'ha quedat de professional!petons
Teresa (comacasa-res)

Laura. ha dit...

Hay por favor...que bombones tan deliciosos, me han parecido muy fáciles, me los apunto, aunque los únicos moldes que tengo yo son de Mickey mousse.. jjiss Un beso!

Gemma ha dit...

Ai, quines ganes de bombons m'has fet agafar... els meus preferits serien els d'avellana i nutela, quin vici :)

Maria ha dit...

Doncs sí, que bonics i professionals t'han quedat. Esperé la teva resposta a l'Ivana per saber si has fet algun truquillo més als motlles.
Petons

illetapitita ha dit...

Annafs,
Ja veuràs que els de nutella triomfen!

Sargantana,
gràcies, a veure si en trobes algun!

Mercè,
Gràcies, en pots agafar si vols, jejej

Marta,
gràcies, si que es desfan si...

Rosa,
son un peligro a todas horas!

Ivana,
doncs no hi vaig posar res de res als motlles, la xocolata directament i van quedar així.

Beth,
gràcies! Van durar ben poc...

Marilu,
con estos moldes que corren hoy la de cosas que podemos hacer!

Martí,
Gràcies, m'apunto l'aniversari jeje

Teresa,
gràcies, i van quedar ben bons!

Laura,
la verdad, no tienen ninguna complicación, con mickey pueden quedar divertidos! jeje

Gemma,
doncs si, els d'avellana i nutella estaven molt bons! Vici vici!

Maria,
gràcies, no he fet res de res, així son sortits del motlle.

Moltes gràcies, un petonet per tots!!

Margarida ha dit...

Jo en faig també sovint però en glaçoneres perquè no tinc motlles de fer bombons. On els has comprat? T'han quedat super macos. Res a envejar als de pastisseria!

El cullerot Festuc ha dit...

Ohhhhhhhhhh...t'han quedat perfectes!!! Jo mai n'he fet...i trobo que queden preciosos!! Enhorabona per la compra! ;)
Petunets,
Eva.

la vella carmanyola ha dit...

uiiii! però aquí hi ha nivel, eh??

T'han quedat espectaculars, però jo això encara no m'atreveixo.

Records

bajoqueta ha dit...

T'han quedat molt bé, semblen de pastisseria totalment :)

Zerogluten ha dit...

No conocía tu blog y lo he descubierto por casualidad y me ha gustado mucho.
Esos bombones me parecen una absoluta tentación.
Besitos sin gluten y te seguiré de cerca.

La cuina vermella ha dit...

Son una autèntica delicatessen els teus bombons, amb nutella i avellana un vici.
Molt bona idea totes les combinacions. Tens una creativitat que és genial!

ARA ha dit...

Quina meravella de bombons, quina paciència.

xaro ha dit...

Nyam nyam nyam......ara mateix aniria picant fins que no en quedés ni un!!!!!

Ptnts

María José ha dit...

Realmente parece fácil, luego....ya veremos.
Estan geniales.
Un abrazo,
María José.

manel ha dit...

quins bombonets més macos! a vegades també n'he fet però no m'han quedat tan bé perquè no tinc aquests motlles fantàtics, ni tan fins i brillants, són els motlles o hi ha algun altre secret?

Margarida ha dit...

Si et passes pel meu bloc, veuràs que tinc una cosa per a tu.
Un petó

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Agafo un de cada pel resopó. Que bonics que són i que poc que em durarien. Salut!!!!!

Marta ha dit...

Nena, t'han quedat de luxe! tinc el motllo aixi que hauré de provar!
Petons

Mietta ha dit...

ILLETAPITITA,
muy bonitos! eres una profesional en eso!