LLENGUADO AMB ALL, GAMBETES I TOMÀQUET DESHIDRATAT
Els vaig fer amb el que tenia per la nevera i el cert és que van quedar boníssims!
INGREDIENTS
Dos llenguados
Alls
Gambetes pelades ( de les congelades)
Tomàquet deshidratat
Sal i pebre
2 cireretes (cayena)
PREPARACIÓ
Posem un raig d'oli en una paella i l'escalfem.
Tallem els alls a làmines i els afegim a l'oli calent juntament amb les cireretes i el tomàquet deshidratat tallat petit.
Ho anem fent a foc lent perquè l'oli vagi agafant els aromes.
Afegim les gambetes a la paella i un cop estiguin fetes ho traiem del foc.
Salpebrem els llenguados i els posem en una plata per anar al forn, per sobre hi aboquem l'oli aromatitzat ( sense que hi hagi un excés) juntament amb els ingredients.
Posem la plata al forn a 180º uns 10min.
Llestos!
17 comentaris:
Que bó!! M'ho apunto per aquest cap de setmana!!
Senzill però efectiu... Quan el peix és bo, no cal res més..
Hola menuda! felicitarte per les fotos, són del tot genials, aquest llenguado està tan ben retratat que lleparies la pantalla.
Estimada et superes a cada post!
petons.
M'apunto aquesta recepta, així amb all i picantet ha d'estar de vici. Molt bona recepta.Salut!!!!
A un peix fresc no li cal massa acompanyament, per sí sol és bo. Però tal com l'has fet ha de ser deliciós!!
Deliciós, simple i molt sa. M'encanta el gustet que sóna el tomàquet sec... ha de lligar moltíssim amb el del llenguado.
Ivana, ja em diràs el què. segur que t'agrada!
Maria, és ben veritat senzill i efectiu!
Vermells, moltes gràcies sempre per les vostres paraules!
Somriures, apunta apunta i quan la facis veuràs que bona que és!
Mercè, ës veritat si el peix és fresc no li cal res de res, ara si l'acompanyes millor!
Gemma, doncs si, lliga molt béi és tan senzill de fer que encara és més bo!
No m’estranya que no esperessis a fer els llenguados, tant quedat espectaculars.
Me encanta el pescado al horno con refrito de ajos. Generalmente también le hecho guindilla (cayena) y a veces gambas, pero con lo del tomate seco me has dejado alucinada. Nunca se me habría ocurrido y tiene que estar muy bien.
Tengo un chicharro esperándome en la nevera, así que hoy pruebo receta (un poco cambiada...)
Te cuento resultado.
Gracias!
M'arriven els aromas a casa!!Quina delicia de peix....
Hola Illeta:
Me alegro te guste la foto que he elegido. Me encanta esta receta de lenguado y tomo nota de ella.
Me encanta el pescado y este lenguado salta a la vista que tiene que estar buenísimo. Unas fotos preciosas.
Besos
Illetapitita, ayer intenté emular tu receta...Hasta que vi que no tenía gambas congeladas y que el pescado era demasiado pequeño para hacer al horno...Eso si, probé a hacer el refrito con tomate seco y me encantó. Aluciné con el aroma.
Angels,
Gràcies! nO vaig esperar res! Ja m'imaginava el peixet!
Marilu,
jeje no vivo en la calle illete, pero que gracia!
Prueva, prueva, veras que rica y facil!
Xaro,
Olora tot el que vulguis! Així et quedará a la memòria i el podràs fer!
Tartasacher, que tengas suerte con las fotos! Toma nota y ya me dirás!
Rosa,
Gràcias, la verdad es que si, está muy rico!
Marilu,
me encanta que te guste! Yo también lo descubrí y me encantó!
el llenguado és boníssim, i amb poca cosa n'hi ha prou per disfrutar-lo...molt bo!!!
Petons!
per ser fet amb quatre coses que tenies per al nevera, com dius tu, t'ha quedat un plat rodó!
Ostres, m'ha encantat aquesta recepta. La combinació ha de quedar perfecta. Moltes gràcies!
Publica un comentari a l'entrada