dimarts, 18 de novembre del 2008

ESPAGUETIS DE TINTA DE SÍPIA, AMB SÍPIA I ROMESCO

Aquest és un plat de pasta molt senzill de fer i el resultat és bastant sorprenent, a nosaltres ens agrada molt.

INGREDIENTS

Pasta amb tinta de sípia
Sípia (2 de petites o 1 de grossa)

Sofregit de tomàquet
Salsa romesco
Parmesà


PREPARACIÓ

- Posem els espaguetis a bullir seguint les instruccions.

- En una paella saltegem la sípia tallada petita, un cop feta hi afegim sofregit de tomàquet i ho deixem coure a foc lent.
- Just abans de retirar la paella del foc hi afegim la salsa romesco, remenem fins que quedi ben lligat i ja ho podem treure del foc.

- Escorrem els espaguetis i els servim amb una mica de salsa per sobre i encenalls de parmesà.

Bon profit!

14 comentaris:

canela ha dit...

Salsa romesco amb els espaguetis, quina barreja més interesant, m'agrada molt. Amb el teu permís em la copiaré. Moltes gràcies per la teva visita i el teu consell. Petonets.

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Aquests espaguetis no els he tastat mai, i han de ser bons, ara la combinació que has fet els ha de fer especials, romesco, guau, que bons. Avellanes de Reus per a la salsa romesco, i amb seguretat triomfes. Molt bona recepta.
Salut!!!

xaro ha dit...

Jo també te la copiaré pq te que estar molt bona aquesta combinació.

Ptnts

Ivana ha dit...

Molt bó!!! M'ho apunto ara mateix!!

Cuinagenerosa ha dit...

m'apunto als que se l'apunten. suposo, però, que la salsa romesco deu ser de pot, perquè jo sóc de terra endins i no m'atreveixo amb aquesta salsa.
un petó.

illetapitita ha dit...

Feu-la, ja veureu que bons que surten!

Manel, aquesta vegada la salsa era de pot, però amb temps la faig casolana que està boníssima!
Petons a tots!

Delicias ha dit...

Quina combinació més original i més bona. El toc del romesco deliciós, en prenem molt bona nota.
Un petonas guapa!!

Gemma ha dit...

Ei, aquesta recepta se m'havia passat! Jo també me l'apunto, la trobo molt original i boníssima!!!! A casa tenim poc costum de gastar pastes una mica diferents i amb la teva recepta m'has donat una idea fàcil i original :)

El cullerot Festuc ha dit...

Quina gran combinació!!! Ahir vaig fer salsa romesco...xo no n'ha sobrat!!! Llàstima no haver vist abans la teva recpta...jejeje!!!
Petunets,
Eva.

La Taula d'en Bernat ha dit...

Mmmm, quina delícia! Quan els meus pares van estar a Itàlia me'n van portar un paquet i els vam fer am carxofa i ou dur. Però aquesta recepta ha de ser espectacular, sigui amb romesco de pot o casolà.
Felicitats a la cuinera!

Rosa ha dit...

Me encanta la salsa romesco. Una combinación estupenda la de estos ingredientes. Tienen que estar riquísimos.
Besos

Vanesuky ha dit...

Hola maca!!
Aquests espaguettis fan un goig!!
I el toc de parmesà, impressionant.
Gràcies per compartir-la!
Un petonet.

La cuina vermella ha dit...

eiiii, pititona!! no havia vist aquesta recepta i m'encanta.
Ai, bonica, amb la gana que tinc i veient aquests espaguetis teus... pur masoquisme!
petons bonica!

Mietta ha dit...

esta pasta tiene que tener un sabor exelente.
saludos.