Aquest és un plat de pasta molt senzill de fer i el resultat és bastant sorprenent, a nosaltres ens agrada molt.
INGREDIENTS
Pasta amb tinta de sípia
Sípia (2 de petites o 1 de grossa)
Sofregit de tomàquet
Salsa romesco
Parmesà
PREPARACIÓ
- Posem els espaguetis a bullir seguint les instruccions.
- En una paella saltegem la sípia tallada petita, un cop feta hi afegim sofregit de tomàquet i ho deixem coure a foc lent.
- Just abans de retirar la paella del foc hi afegim la salsa romesco, remenem fins que quedi ben lligat i ja ho podem treure del foc.
- Escorrem els espaguetis i els servim amb una mica de salsa per sobre i encenalls de parmesà.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
14 comentaris:
Salsa romesco amb els espaguetis, quina barreja més interesant, m'agrada molt. Amb el teu permís em la copiaré. Moltes gràcies per la teva visita i el teu consell. Petonets.
Aquests espaguetis no els he tastat mai, i han de ser bons, ara la combinació que has fet els ha de fer especials, romesco, guau, que bons. Avellanes de Reus per a la salsa romesco, i amb seguretat triomfes. Molt bona recepta.
Salut!!!
Jo també te la copiaré pq te que estar molt bona aquesta combinació.
Ptnts
Molt bó!!! M'ho apunto ara mateix!!
m'apunto als que se l'apunten. suposo, però, que la salsa romesco deu ser de pot, perquè jo sóc de terra endins i no m'atreveixo amb aquesta salsa.
un petó.
Feu-la, ja veureu que bons que surten!
Manel, aquesta vegada la salsa era de pot, però amb temps la faig casolana que està boníssima!
Petons a tots!
Quina combinació més original i més bona. El toc del romesco deliciós, en prenem molt bona nota.
Un petonas guapa!!
Ei, aquesta recepta se m'havia passat! Jo també me l'apunto, la trobo molt original i boníssima!!!! A casa tenim poc costum de gastar pastes una mica diferents i amb la teva recepta m'has donat una idea fàcil i original :)
Quina gran combinació!!! Ahir vaig fer salsa romesco...xo no n'ha sobrat!!! Llàstima no haver vist abans la teva recpta...jejeje!!!
Petunets,
Eva.
Mmmm, quina delícia! Quan els meus pares van estar a Itàlia me'n van portar un paquet i els vam fer am carxofa i ou dur. Però aquesta recepta ha de ser espectacular, sigui amb romesco de pot o casolà.
Felicitats a la cuinera!
Me encanta la salsa romesco. Una combinación estupenda la de estos ingredientes. Tienen que estar riquísimos.
Besos
Hola maca!!
Aquests espaguettis fan un goig!!
I el toc de parmesà, impressionant.
Gràcies per compartir-la!
Un petonet.
eiiii, pititona!! no havia vist aquesta recepta i m'encanta.
Ai, bonica, amb la gana que tinc i veient aquests espaguetis teus... pur masoquisme!
petons bonica!
esta pasta tiene que tener un sabor exelente.
saludos.
Publica un comentari a l'entrada