dijous, 7 d’agost del 2008

Sopar senzill

Quan fa tanta calor el cos demana coses refrescants.
A mitja tarda vaig fer-me un suc de pinya amb poma i menta que em va diexar com nova!
Triturar la pinya, la poma i la menta fins que quedi ben fi.
Jo hi vaig afegir uns glaçons mentre ho triturava així va quedar més fresquet.

Al vespre ens va sorprendre el meu pare i vam fer un sopar senzillet, una sopa de meló amb pernil ibèric, uns espàrrecs verds a la planxa i tres amanidetes.


Sopa de meló:

Triturar el meló amb unes fulles de menta.
Presentar el plat amb uns encenalls de pernil ibèric.

Les amanides són molt senzilles:

Tomàquet: tallar el tomàquet amanir-lo i afegir-hi alls tendres per sobre tallats ben petits
Endívies: amanir-les al gust
Pastanaga i poma: ratllar els dos ingredients i amanir-los.

5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

En El Petit Príncep es diu: l'essencial és invisible als ulls...
petons grossos i lliures!

xaro ha dit...

Aquest suc tb deu estar boníssim.....i amb aquesta calor que far!!!!!!mmmmmmmmmmm

la divina ha dit...

Bufa! Quantes bones idees per als menús d'estiu que hi ha en aquests posts!! Fantàstic! Segur que alguna caurà :)

Cuinagenerosa ha dit...

hola, illetapitita, tu ja em coneixes però jo t'acabo de descobrir perquè he vist que tenia visites des del teu bloc. primer que res, doncs, moltes gràcies per enllaçar-me. i segon, felicitats pel bloc, m'agraden les receptes i l'estil tan directe que fas servir. per tant, no serà pas la primera vegada que vingui i també seràs molt ben rebuda a casa.
fins aviat!

illetapitita ha dit...

Bonics, ja l'he llegit ja aquest petit-gran llibre, diu moltes veritats!
Sempre teniu bones paraules, un petonàs ben gros per vosaltres també!

Xaro, si ssi, ho estaava molt de bo!

Divina, doncs si, hem de buscar maneres de fer passar aquesta calor que fa!

Manel, benvingut, aquí sempre seràs ben rebut!

Gràcies a tots!