diumenge, 20 de juliol del 2008

PICA-PICA

Ja ha sortit a la llum el primer videoclip de Le croupier, el podeu visitar aquí, a l'apartat de galeria.
Amb en David vam portar la direcció artística i el vestuari.

Precisament el menú que us proposo avui el vaig fer un dia que ultimàvem preparatius pel videoclip amb en Carles i L'Eneida.


AMANIDA DE TOMÀQUET, PINYA I FORMATGE DE CABRA
Preparació:

-Fer una base amb un tall de pinya en almívar i un tall de tomàquet.
-Posar el formatge de cabra al forn o al microones fins que quedi dauradet i es comenci a desfer.
-Muntar-lo a sobre la base i acabar amb una mica d'orenga per sobre.


MINI-MINI HAMBURGUESES DE POLLASTRE
Preparació:

-Triturar els pits de pollastre i fer mini-hamburgues
-Tallar uns cercles de pa de motlle i torrar-lo.
-Muntar les mini-hamburgueses i guarnir-les amb el que es vulgui.


ROTLLES DE BACÓ, ESPÀRREC I FORMATGE
Preparació:

-Passar els espàrrecs i el bacó per la planxa.
-Per altra banda estirar el pa de motlle amb el corró fins que quedi ben fi.
-Omplir el pa de motlle amb un tros de formatge, un tall de bacó i un espàrrec.
-Enrotllar-ho i posar-ho al forn fins que quedi torradet.


XAMPINYONS FARCITS
Preparació:

-Rentar els xampinyons i treure els peus.
-Tallar una ceba ben petita i passar-la per la paella a foc lent juntament amb els peus dels xampinyons tallats petits. Salpebrar.
-Omplir els xampinyons i decorar-los amb un tall de formatge i un polsim de pebre vermell picant.
-Un cop de forn i ja està.

Algunes receptes són de casa de tota la vida i d'altres les he tret d'aquí i d'allà, no recordo ben bé d'on...

6 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Estimada petita illa!!! primer de tot felicitar-te pel disseny del vestuari i caracterització de le crupier, ens ha encantat, la seva música i estil... tot, però tot! Enhorabona!!! per cert, quan baixareu per les contrades barcelonines a tocar??? Tenim necessitat d'aquesta música gamberra!!!
En segon terme, disculpan's però aixó no és un pica-pica, això és un soparàs de 30.000 estrelles michelin!!! nena, quina pinta tot, ens has deixat completament al·lucinats!!! filla meva ets una artista completíssima!!!! T'estimem!!

El cullerot Festuc ha dit...

Mmmmmm...jo em quedo amb les mini hamburgueses...jo tb en faig molt sovint!!!
Petunets,
Eva.

Su ha dit...

Pero esto es maravilloso. Todos de un bocado uno tras otro. Enhorabuena las fotos son bien bonitas

PimientayChocolate ha dit...

Hola, que ricas entradas y que presentacion, tengo debilidad por la comida miñiatura, me encanta!
un aludo, daniela

illetapitita ha dit...

Vermells: No m'heu vist però m'heu fet posar vermella i tot! Moltes gràcies per tot!
I per cert, le croupier treu el disc al setembre i suposo que algun concert per aquestes terres caurà, ja us avisaré!
Un petonàs mooooolt gran!

Eva: Les mini hamburgueses sempre cvan bé, i una hamburguesa feta a casa...

Su: Dejo que comas todos los que quieras! Gràcias!

Daniela: A mi tambiés me pierden las miniaturas, tienes tantas opciones! Grácias!

Petita cuina ha dit...

Deu-ni-dò...
Quin pica pica, no us esteu de res...
Per aquesta nit m'emporto un parell d'idees, l'amanida m'ha agradat força.

Gracies per compartir.

Salut!