dilluns, 22 de març de 2010

TALLARINES amb salsa verda


Aquesta manera de fer la pasta ens encanta, és molt senzilla i molt bona.
Per fer la salsa és millor tenir les herbes fresques però en cas de no tenir-ne poden ser congelades o seques, el resultat no és el mateix però també queda bona.



INGREDIENTS

Tallarines
Una cullerada d'alfàbrega
Una cullerada de cibulet
Una cullerada d'orenga
Una cullerada de julivert
Un all
Un grapadet de formatge parmesà en pols
Un grapadet de pinyons
Un raig d'oli d'oliva
Un raig d'aigua
Un xic de sal

PREPARACIÓ

- Posem l'olla al foc amb l'aigua i fem la pasta.
- En un recipient posem les herbes, l'all sense el cor, els pinyons, el formatge, un xic de sal, un raig d'oli d'oliva i un altre d'aigua i triturem.
- Mirem la consistència de la salsa, si no la volem tant espessa hi podem afegir més aigua o oli el que preferiu.

I ja està! Bon profit!

17 comentaris:

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Hola!!!! això ha de ser boníssim i ja l´he apuntada a aquesta salsa, segur que ens encanta...un petonet

MONTSE *La cuina de la Xuxi* ha dit...

No saps com t'agraeixo aquesta recepta. Ens encanta menjar pasta però mai sabem amb què fer-la i sempre acabem amb les típiques. Vaig innovar fent la salsa d'anous, que és bonísima però aquesta per variar es fantàstica.
Moltes gràcies.
Una abraçada

Gemma ha dit...

La pasta fresca, si és bona, poques salses necessita... i amb aquesta barreja d'herbes ha de quedar molt gustosa i aromàtica.

Bea ha dit...

Gracias por tu comentario en mi blog y ¡¡vaya casualidad!!, esta mañana he estado mirando tu blog, porque quería hacer una tarta de manzana.
La pasta tiene muy buena pinta, la haré.
Un besito
Bea...con mucho amor

La cuina vermella ha dit...

Aquesta recepta ens aproxima a l'estiu, la frescor de les herbes ens transporta a una mediterrània soleiada. Petons.

Marta ha dit...

La salsa m'encanta! sençilla pero molt, molt bona!
Petons

StHilari ha dit...

una pasta que segur que amb aquesta combinació d'herbes queda molt fresca i bonissima
Una abraçada

glutoniana ha dit...

Quina salseta més bona!

Laura. ha dit...

Que rica la salsa, sencillita pero seguro que muy sabrosa.
Besos!

marilu perez ha dit...

Ñam,ñam que rico! Y que bonitas las fotos!

ANNAFS ha dit...

L' altra dia en vaig menjar en un restaurant i vaig pensar que n' havia de fer. Es boníssima la pasta amb aquesta salsa!

Francesc ha dit...

Aquestes salsetes tan bones fan venir gana només de llegir-les. Segur que era boníssim!!! Salutacions.
P.S. M'apunte la teua salseta

dolçosdesdecasa ha dit...

A casa ens encanta la pasta! amb aquesta salsa ha d'estar molt bona!
Salutacions (des de comacasa-res)

Anònim ha dit...

M'apunto aquesta salsa! jo tinc intolerància als lactics i no puc menjar les salses "al pesto" que venen perquè totes elles contenen formatge i aquesta salsa teva és una molt bona alternativa! apuntada!!

Mercè ha dit...

Aquestes tallarines amb aquesta salseta d'herbes fresques han de ser delicioses i ben aromatitzades.
Petons!

guspires que viatgen amb el vent (Gemma) ha dit...

Acabo de descobrir el teu blog i m'ha agradat tant que no m'ho he pensat, cap al cistell. T'aniré visitant.
Una abraçada

Marta ha dit...

Ara que t'he descobert no sé si m'agraden més les receptes o les fotografies dels plats!
Enhorabona!