dijous, 7 de gener del 2010

PASTÍS DE FRUITS VERMELLS I XOCOLATA BLANCA


Aquest pastís el vaig veure al blog laboratorio de cocina, en vaig agafar la idea i el vaig adaptar un xic a la meva manera.

EL PASTÍS



INGREDIENTS

Base
3 ous
80g de sucre
80g de farina
15g de cacau en pols
25g xocolata

Mousse de fruits vermells
400 g de fruits vermells
75g de sucre
200ml de nata
2 clares
4 fulls de gelatina
Suc de 1/2 llimona

Mousse de xocolata blanca
110g de xocolata blanca
50ml de nata líquida
200ml de nata muntada
3 fulls de gelatina

Covertura
200g de puré
150ml de suc
4 fulls de gelatina

PREPARACIÓ

Base

- Hem de batre els ous amb el sucre fins que quedi un color claret.
- Afegim la farina i el cacau tamisats.
- Desfem el tall de xocolata al microones i l'afegim a la barreja, remenem bé
i ja ho podem posar al motlle i cap al forn uns 10min. a 180º.

Mousse de fruits vermells

- Triturem els fruits vermells amb el sucre i el suc de llimona.
- Posem la gelatina a hidratar.
- En un recipient muntem la nata, en un altre muntem les clares a punt de neu.
- Desfem la gelatina en una mica de llet calenta i l'afegim al puré de fruites.
- Afegim la nata muntada i les clares a punt de neu.
- Ja podem posar la capa de mousse de fruits vermells a sobre la base de xocolata.

Mousse de xocolata blanca

- Posem la gelatina a hidratar.
- Fonem la xocolata blanca al microones.
- Escalfem la crema de llet i hi barregem la xocolata.
- Barregem la gelatina a la xocolata.
- Muntem la nata i l'afegim a la barreja de xocolata.
- Ja podem abocar la barreja a sobre de la mousse de fruits vermells que ja la tindrem bastant ferma.

Covertura

- Posem la gelatina a hidratar.
- Triturem els fruits vermells i els barregem amb 150 ml. de suc ( dels fruits, de llimona)
- Desfem la gelatina en un got de puré prèviament escalfat i el barregem amb la resta.
- Quan la mousse de xocolata estigui ferma ja ho podem posar a sobre.

Deixem el pastís reposar unes hores a la nevera i ja el podrem assaborir!
És recomanable fer-lo d'un dia per l'altre.

Bon profit!!


20 comentaris:

xaro ha dit...

No es pecat menjar-se aquest pastís?
Tant es, n'agafo un tall amb el teu permís.
Ptnts

Ivana ha dit...

umm! quina delicia! m'encanten els fruits vermells! ho tinc que probar!
petonets

Gemma ha dit...

Que bonic t'ha quedat! M'encanten aquests pastissos freds i refrescants amb els fruits vermells... A més, la mousse es veu molt flonja i airejada, ja de ser una delícia de menjar.

sara ha dit...

Qué perfección madre mia! Te ha quedado de lujo, da pena comérsela!
Bs!

Marta Padenous ha dit...

Genial!!!Me'l menjo pels ulls...
Ptnts

ANNAFS ha dit...

T' ha quedat un pastís perfecte, jo en voldria provar un tallet ara mateix.

El fogón de Eva ha dit...

Hace tiempo que no veía un pastel tan bonito. Ha dedado impecable, una mezcla perfecta de sabores y una delicia en colores.
Besitos.

MAR ha dit...

És impresionant aquest pastis quina barreja de sabors més genial el punt àcid dels fruits vermells i la dolçor de la xocolata blanca a més la presentació és genial !

petonets

la divina ha dit...

Oh! T'ha quedar perfecte! I deu ser boníssim, segur!

El cullerot Festuc ha dit...

Que booooooooo!!!! I quina presentació tan bonica que té!! A més lleuger que ja toca després de polvorons, torrons, etc...jejeje!
Petunets,
Eva.

Mercè ha dit...

Un pastís excel·lent! T'ha quedat genial tant de presentació com la combinació de gustos! Me l'apunto perquè algun dia o altre caurà. ;)
Petons!

María José ha dit...

El corte es una preciosidad. A estas hora toda una tentacion.
Un abrazo,
Maria Jose

Alfons ha dit...

Espectacular!!un pastís que fa lluir qualsevol taula, m'ho apunto... gràcies per la teva visita i comentaris

No tot són postres ha dit...

És preciós de veure i m'imagino que boníssim de menjar.
PTNTS
Dolça

Laura. ha dit...

Que preciosidad de tarta, que colores tan bonitos, no dudo que debe ser una delicia, con la mezcla del sabor ácido que aportan las frutas y el dulzor del chocolate blanco.. riquísima!

Besos.

Mai ha dit...

Preciós de debó i segur que deliciós i quin tall mes bonic que te, meravellada he quedat !!!!!!
una abraçada

jorge ha dit...

M'agrada molt!! i les fotos son precioses...jo tinc un pastis semblant a punt de publicar..

Un saludo
Jorge
www.pocohecho.com

illetapitita ha dit...

Si que és un pecat!
Però és bo i bonic!
Moltes gràcies a tots per passar per aquí!

glutoniana ha dit...

Impressionant! m'agrada molt!

blues ha dit...

així m'agrada, així!
avui tornaré a fer aquesta mousse a veure què tal em surt.

bluesistheteacher seguirà informant des del sud.