Aquest pastís el vaig veure al blog laboratorio de cocina, en vaig agafar la idea i el vaig adaptar un xic a la meva manera.
EL PASTÍS




Base
3 ous
80g de sucre
80g de farina
15g de cacau en pols
25g xocolata
Mousse de fruits vermells
400 g de fruits vermells
75g de sucre
200ml de nata
2 clares
4 fulls de gelatina
Suc de 1/2 llimona
Mousse de xocolata blanca
110g de xocolata blanca
50ml de nata líquida
200ml de nata muntada
3 fulls de gelatina
Covertura
200g de puré
150ml de suc
4 fulls de gelatina
PREPARACIÓ
Base
- Hem de batre els ous amb el sucre fins que quedi un color claret.
- Afegim la farina i el cacau tamisats.
- Desfem el tall de xocolata al microones i l'afegim a la barreja, remenem bé
i ja ho podem posar al motlle i cap al forn uns 10min. a 180º.
Mousse de fruits vermells
- Triturem els fruits vermells amb el sucre i el suc de llimona.
- Posem la gelatina a hidratar.
- En un recipient muntem la nata, en un altre muntem les clares a punt de neu.
- Desfem la gelatina en una mica de llet calenta i l'afegim al puré de fruites.
- Afegim la nata muntada i les clares a punt de neu.
- Ja podem posar la capa de mousse de fruits vermells a sobre la base de xocolata.
Mousse de xocolata blanca
- Posem la gelatina a hidratar.
- Fonem la xocolata blanca al microones.
- Escalfem la crema de llet i hi barregem la xocolata.
- Barregem la gelatina a la xocolata.
- Muntem la nata i l'afegim a la barreja de xocolata.
- Ja podem abocar la barreja a sobre de la mousse de fruits vermells que ja la tindrem bastant ferma.
Covertura
- Posem la gelatina a hidratar.
- Triturem els fruits vermells i els barregem amb 150 ml. de suc ( dels fruits, de llimona)
- Desfem la gelatina en un got de puré prèviament escalfat i el barregem amb la resta.
- Quan la mousse de xocolata estigui ferma ja ho podem posar a sobre.
Deixem el pastís reposar unes hores a la nevera i ja el podrem assaborir!
És recomanable fer-lo d'un dia per l'altre.
Bon profit!!
20 comentaris:
No es pecat menjar-se aquest pastís?
Tant es, n'agafo un tall amb el teu permís.
Ptnts
umm! quina delicia! m'encanten els fruits vermells! ho tinc que probar!
petonets
Que bonic t'ha quedat! M'encanten aquests pastissos freds i refrescants amb els fruits vermells... A més, la mousse es veu molt flonja i airejada, ja de ser una delícia de menjar.
Qué perfección madre mia! Te ha quedado de lujo, da pena comérsela!
Bs!
Genial!!!Me'l menjo pels ulls...
Ptnts
T' ha quedat un pastís perfecte, jo en voldria provar un tallet ara mateix.
Hace tiempo que no veía un pastel tan bonito. Ha dedado impecable, una mezcla perfecta de sabores y una delicia en colores.
Besitos.
És impresionant aquest pastis quina barreja de sabors més genial el punt àcid dels fruits vermells i la dolçor de la xocolata blanca a més la presentació és genial !
petonets
Oh! T'ha quedar perfecte! I deu ser boníssim, segur!
Que booooooooo!!!! I quina presentació tan bonica que té!! A més lleuger que ja toca després de polvorons, torrons, etc...jejeje!
Petunets,
Eva.
Un pastís excel·lent! T'ha quedat genial tant de presentació com la combinació de gustos! Me l'apunto perquè algun dia o altre caurà. ;)
Petons!
El corte es una preciosidad. A estas hora toda una tentacion.
Un abrazo,
Maria Jose
Espectacular!!un pastís que fa lluir qualsevol taula, m'ho apunto... gràcies per la teva visita i comentaris
És preciós de veure i m'imagino que boníssim de menjar.
PTNTS
Dolça
Que preciosidad de tarta, que colores tan bonitos, no dudo que debe ser una delicia, con la mezcla del sabor ácido que aportan las frutas y el dulzor del chocolate blanco.. riquísima!
Besos.
Preciós de debó i segur que deliciós i quin tall mes bonic que te, meravellada he quedat !!!!!!
una abraçada
M'agrada molt!! i les fotos son precioses...jo tinc un pastis semblant a punt de publicar..
Un saludo
Jorge
www.pocohecho.com
Si que és un pecat!
Però és bo i bonic!
Moltes gràcies a tots per passar per aquí!
Impressionant! m'agrada molt!
així m'agrada, així!
avui tornaré a fer aquesta mousse a veure què tal em surt.
bluesistheteacher seguirà informant des del sud.
Publica un comentari a l'entrada