El primer dels molts risottos que faré, del llibre: RISOTTO, auténtico sabor italiano.
INGREDIENTS
150 g de tomàquets deshidratats
150 g de formatge de cabra
1 l de brou
1 ceba
75 g de mantega. 1 cull. d'oli d'oliva
350 g d'arròs
125 ml de vi blanc
parmesà
sal, pebre, orenga
PREPARACIÓ
- Tallem els tomàquets i els barregem amb el formatge de cabra.
- Posem el brou al foc, un cop bulli el deixem a foc lent.
- Tallem la ceba.
- Fem la ceba en una olla amb mantega i oli fins que quedi transparent.
- Afegim l'arrós i remenem quan quedi brillant hi aboquem el vi, remenem fins que l'arròs s'hagi begut el líquid.
- Anem afegint gots de brou i remenant fins que quedi cremós.
- Traiem l'arrós del foc i hi afegim un xic de mantega i la barreja de tomàquets deshidratats i formatge de cabra.
- Remenem i ja podem servir amb una mica d'orenga i formatge parmesà.
Bon profit!
20 comentaris:
M'agrada aquest risotto! Ara fa temps que no en menjo....
Sembla deliciòs....
Ptnts
M' encanta. I la presentació, genial.
No en faig mai de risottos.Hauré de provar de fer aquest.
ptns.
que bó!!! el risotto amb tomàquet no l'havia tastat, prenc nota!!
petonets
Este risotto tiene una pinta fabulosa, primero porque la receta es buena, segundo porque la ejecución y la presentación es fabulosa y tercero porque la foto es perfecta.
Besitos sin gluten
Aquest risotto l'haurem de provar! En vam fer un amb tomàquet deshidratat, però no va acabar de ser del nostre gust i no el vaig publicar, però haurem de tastar aquest que la combinació amb el formatge de cabra ha de ser deliciosa!
Petons!
Tinc de tot a casa.. El provaré i ja et diré.. Ara, no se si em sortirà amb aquesta perfeccció de torre coronada com la teva. Fa goig de veure-ho.
Petons
Els Risottos i la pasta són les nostres receptas preferides, aquesta preparació sembla una combinació molt bona, la provarem aquests dies. Una abraçada
La combinació dels tomàquets deshidratats i el formatge de cabra ha de quedar ben bona. Un risotto autènticament italià!
Quin color que té més genial!
Mai he fet cap risotto (a casa tenim una intolerant a la lactosa) però algun dia ho provaré i m'apunto al teva recepta ;)
Una abraçada
Vaya pinta tiene este risoto, la presentación un diez, se ve que esta bien cremoso. Besos!
M'encanta el risotto. Aixó dels tomaquets deshidratat em sembla molt bona idea i combinat amb el formatge...quina delicia!!!
Petons
Hola preciosa!! quina meravella de rissotto, a mi no m'agraden però et puc assegurar que amb la pinta que té el teu me'l menjaria senser, m'encanta com t'ha quedat, el color però sobretot la textura.
Un plaer princesa.
M'agraden molt els risottos. Buscaré el llibre. I els tomàquets deshidrats els poses així, deshidrats, o s'han d'hidratar primer?.
un risotto magnífic. només un dubte que m'ha quedat. els tomàquests els has posat secs o els has rehidratat amb aigua o amb oli?
Mai he fet rissotto i això que vaig comprar arroç especial per fer-ne, he vist moltes receptes però encara no m´havia decidit...aquesta teva té un aspecte tan melós...ummmm
No n'acostumo a fer de risottos, perquè tinc un fill que no pot veure els formatges ni de lluny! Però aqust té una pinta fantàstica. Prenc nota per quan tingui el fill de vacances!
Una abraçada.
Quina ricura. Deliciós. Salut!!!!
Risotto si!!! Me encanta. Ya me has enseñado otro uso para el tomate deshidratado, ¿te acuerdas que lo empecé a usar en los refritos para el pescado por una receta tuya? Pues ahora para el risotto, que rico!
Besos!
Mmmmm!
Aquest risotto té uns pinta tremenda!!! M'encanta la presentació que li has donat.
La veritat és que surt molt bo, amb un gustet diferent als típics risottos i amb un sabor molt intens.
Els tomàquets si són secs s'han d'gidratar però si estan amb oli no cal.
Proveu-lo i ja em direu si us ha agradat!
Una abraçada!!!
Publica un comentari a l'entrada