La tonyina sempre ens la mengem a la planxa o a la brasa. Sola, sense res més.
Arriba un dia que vols provar alguna cosa, fer-la un xic diferent, acompanyar-la amb alguna salseta.
Aquest va ser el resultat i ben bo que va sortir.
Tonyina
Ceba
Mel
Salsa teriyaki
Arròs basmati
PREPARACIÓ
- Posem l'arròs a fer.
Per la salsa:
- Tallem la ceba fineta i la posem a la paella amb un raig d'oli, la coem a foc lent durant uns minuts.
- Quan la ceba comenci a estar tova hi afegim un parell de cullerades de mel li donem unes voltes.
- Traiem la paella del foc i afegim la salsa Teriyaki. Remenem fins que quedi ben lligat.
- Fem la tonyina a la planxa o a la brasa.
- Un cop feta la posem al plat i tirem una mica de salsa per sobre, acabem el plat amb una mica d'arrós.
Bon profit!
12 comentaris:
Fàcil, fàcil, com a mi m'agraden les receptes. Salut!!!!
Oh, quina salsa més original!! I boníssima que ha de ser!! Me l'apunto!!
Una abraçada!
A mi també m'ha agraadat molt la recepta, una manera diferent de menjar la tonyina, amb un punt oriental... m'apunto la salseta :)
Hola illetabonica! quina salseta més bona, amb aquest peix tan nutritiu, segur que va ser un plaer pel paladar! Molts petons.
M'encanten les receptes amb un toc exòtic. I quina presència que fa amb aquest color de caramel.
A vegades el cos necessita urgentment receptes ben saboroses però molt naturals i sanes, com aquesta..
Petons..
Mmm!Me encanta el atún y con salsa teriyaki aún más... Muy linda foto.
Amb el que m'agrada a mi la tonyina i amb aquesta recepta tant original, aviat la faré i segur que la disfrutaré molt.
Ha de estar bonissima, jo la faig semblant amb ceba i salsa de soia, molt bona també.
segur que va sortir bona, m'imagino perfectament com lliga de bé amb la tonyina ben poc feta. salut!
Que rico illetapitita! hace poco hice sushi (tengo pendiente hacer el post) y me quedé con las ganas de hacer atún teriyaki...Tiene un pinta estupenda...
Senzill i bo segur! Això s'ha de provar!
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada