INGREDIENTS
Bolets: camagrocs, escarlets vermells, llengües de bou i pinetells.
Crema de llet
Alls
PREPARACIÓ
- Posem la pasta a bullir com indiquen les instruccions.
- Netegem els bolets.
- Tallem un parell d'alls a làmines i els posem a la paella amb una mica d'oli juntament amb els bolets tallats petits. Els deixem coure fins que estiguin ben fets.
- Aboquem la crema de llet a la paella i la deixem a foc lent. Salpebrem.
- Ja podem treure la pasta del foc i servir-la juntament amb la salsa de bolets.
Bon profit!
13 comentaris:
Que bonssss!! se m'esta fent la boca aigua!
Quina passada de tallarines amb la gana que tinc ara uffffff!!
Records
M'encanta la pasta amb gust d'all. Especial, aquest és l'adjectiu. Salut!!!!!!
illeta, quines delícies que ens poses aquest mes. aquestes tallarines amb bolets tenen un aspecte deliciós.
per cert, que no havia sentit a parlar mai de la pasta d'all, si algun dia en trobo la provaré.
M´agrada molt la pasta i els bolets, o sigui que aquesta es una recepta perfecta per mi.
La pasta amb all no la coneixía pero deu ser molt bona.
Petons y gràcies per la teva visita.
I es nota el gust d'all a la pasta?
Quina sort poder gaudir d'un cistell de bolets frescos...
Ummmmh ¡Que bueno! Me gusta mucho la segunda foto, con el contraste de luz, los ajitos desenfocados...
M'encanten els bolets i fets amb la crema de llet i la pasta han d'estar delciosos... Llàstima que no tingui un Narcís que me'ls porti a cistells!!!
La vella carmanyola, si que ho s´ho són de bons!
Olles i somriures, no l''havia provat mai i em va agradar!
Manel, prova-la Manel, ja veràs quin gustet que té.
Marta, jo tampoc la coneixia i és ben bona, i els bolets boníssims!
Gemma, si que es nota el gust d'all, però el just per donar el toc i no aborrir. La veritat és que tinc molta sort!
Marilu, gracias!
Anna, doncs prova-ho que t'agradarà!
Petonets!!
Qui no s'atreveixi amb aquest plat...
Ha de ser boníssim!
Sort que ja he sopat que sinó....
una abraçada!
Quina cosa més bona! Mai m'havia atrevit a comprar pasta d'all. Ara ja no tinc escusa.
Hola princesa, has captat una llum genial en les tevs fotos! un petó ben fort i bones vacances!
Jo tampoc coneixia la pasta d'all. Pots dir-nos de quina marca és?
Si el gust no és molt fort, trobo que ha de ser bona aquesta pasta, i amb la preparació dels bolets...mmmm... un plat deliciós!
Hola Margarida,
doncs la pasta la vaig comprar al lidl, la marca és pastalsole, el que no se és si n'hi ha sempre... el gust que té d'all és el just, estan bons ja veuràs.
Publica un comentari a l'entrada