dijous, 7 d’abril de 2011

BOMBONS!!!

He tornat! I ho faig d'una manera ben dolça!


Aquests bombons els vaig fer per un dinar amb uns grans amics, i com a tals es mereixien una cosa ben bona!

A tots els que em seguiu perdoneu-me aquestes llargues absències, tinc un munt de receptes per compartir amb vosaltres però el que no tinc és temps!
Espero no tardar tant a partir d'ara!

Vinga va, endavant amb els BOMBONS!


BOMBÓ DE TARONJA I XOCOLATA NEGRE
INGREDIENTS

taronja confitada
xocolata negre

PREPARACIÓ

- Desfem la xocolata negre al microones o al bany maria i untem els talls de taronja confitada.
- Ho deixem refredar.

Aquests sempre agraden, lliguen molt bé la taronja i la xocolata negre.


BOMBÓ DE "DULCE DE LECHE"
INGREDIENTS

Xocolata amb llet
"dulce de leche"

PREPARACIÓ

- Untem les parets laterals dels motlles amb la xocolata i ho deixem una estona a la nevera fins que estigui ben dura.
- Escalfem un xic el "dulce de leche" i omplim els motlles gairebé fins a dalt, o al gust de cadascú.
- Acabem d'omplir els motlles amb xocolata.
- Deixem refredar.

Un vici per qui li agradi el "dulce de leche" ( a la meva mare!)


NOUS DE MACADÀMIA CARAMEL·LITZADES AMB XOCOLATA NEGRE I BLANCA
INGREDIENTS

Nous de macadàmia
Sucre
Xocolata blanca
Xocolata negre

PREPARACIÓ

- Com fer-les aquí, al final del post.

Un èxit! Sempre agraden molt! Vici total.


BOMBÓ DE XOCOLATA BLANCA I FRUITS VERMELLS
INGREDIENTS

Xocolata blanca
Xocolata negre
Fruits vermells deshidratats ( jo vaig utilitzar els dels cereals)

PREPARACIÓ

- Desfem xocolata negre i untem el caparronet del motlle, deixem refredar a la nevera.
- Tallem els fruits vermells ben petits.
- Desfem la xocolata blanca i la barregem amb els fruits vermells.
- Traiem els motlles de la nevera i els omplim amb la barreja.
- Deixem refredar.

Els fruits vermells els donen un punt molt refrescant!


BOMBÓ DE XOCOLATA BLANCA I "PETA-ZETAS"
INGREDIENTS

Xocolata blanca
xocolata negre
"peta-zetas" de maduixa

PREPARACIÓ

- Desfem la xocolata negre I untem els laterals del motlle, deixem refredar a la nevera.
- Desfem la xocolata blanca i la barregem amb els "peta-zetas".
- Traiem els motlles de la nevera i els omplim amb la barreja.
- Deixem refredar.

Una sorpresa! Un esclat de sensacions que et porten a la infància. Si els feu riureu.


TRUFES AMB AVELLANES
INGREDIENTS

300g de xocolata ( la meitat amb llet i l'altra meitat sense llet)
210g de llet condensada
60g de mantega
Avellanes torrades i trinxades
Cacau en pols

PREPARACIÓ

- Desfem la xocolata al microones.
- Hi afegim la mantega i la llet condensada i barregem.
- Quan ho tinguem ben barrejat hi afegim les avellanes ben picades i barregem bé.
- Ho deixem a la nevera unes dues horetes.
- Ja podem treure la massa de la nevera i anem fent boletes i les arrebossem amb cacau, també es poden arrebossar amb sucre fi.

Per fer-les em vaig guiar d'una recepta d'un blog que ara no trobo, quan el tingui el posaré.

Les trufes agraden molt i enganxen!


AMETLLA TORRADA AMB XOCOLATA NEGRE
INGREDIENTS

Ametlles laminades
Xocolata negre

PREPARACIÓ

- Torrem les ametlles en una paella i les deixem refredar.
- Desfem la xocolata negre i hi barregem les ametlles fins que la consistència ens agradi.
- Anem fent pilonets.
- Deixem refredar.

Mossegades molt bones!


I bé, petits plaers a l'abast de tothom! Gaudiu-ne!

Salut!!

16 comentaris:

Francesc ha dit...

Caram, quin retorn tan espectacular!!! Fantàstic, aquest post!!! Ben retornada. Em fa molt content que hages reaparegut. Espere les teues noves receptes amb candeletes. Salutacions

Gemma ha dit...

Doncs has realitzat una tornada per la porta gran!!! Que bonics que t'han quedat, i segur que eren boníssims! No n'ha quedat pas algun?
Jo també espero les teves receptes ansiosa.
Una forta abraçada!

Gemma ha dit...

Benvinuda de nou! I ho has fet amb un monogràfic de luxe, quina passada! M'agraden tots, així que n'agafaria un de cada ;)

zer0gluten ha dit...

Me quedo con una trufita y con la alegría de que estés de vuelta.
Besos.

Mercè ha dit...

Benvinguda!! Quina tornada més fantàstica!! mmmm!! Jo en vull un de cada!! :)
Petons!

Sonia - L'Exquisit ha dit...

Apa, vinc per buscar un link d'una recepta teva q tenia guardada i em trobo q has tornat....benvinguda!

Aura ha dit...

oooohh que buena pinta!!
chocolate y naranja ¡sí!

mercè montardit ha dit...

Uns bombons espectacualrs!
mmmmmm en provaria un de cada...

una salutació,
www.unestapes.blogspot.com

bojosperlacuina ha dit...

Què bons, sobretot els d'ametlles!

SUSANNA ha dit...

Hola guapa tu

Felicitacions per uns bombons tant i tant bons, una tornada fantàstica, moltes gràcies per compartir-los, humm

mil petonets Susanna

Muñekita CaT ha dit...


Hola!
Tu blog está genial, me encantaria afiliarlo en mis sitios webs de Turismo y por mi parte te pediría un enlace hacia mis web y asi beneficiarnos ambos con mas visitas.

me respondes a munekitacate@gmail.com

Saludoss!!

Marta Martita ha dit...

Hola! Segueixis o no cadena de premis, tens un al meu post de 8/05/2013!

Pto!!

Ajuntament de Centelles ha dit...


1r Concurs de receptes de cuina amb tòfona de Centelles.
I Concurso de recetas de cocina con trufa de Centelles (Barcelona)

Benvolgudes persones que us dediqueu directa o indirectament al món de la cuina:



Us volem donar a conéixer el concurs de receptes de cuina amb tòfona que organitza el nostre municipi amb motiu de la 6a Fira de la tòfona de Centelles (21 de desembre tot el dia, 22 de desembre al matí).



Podeu consultar les bases al següent enllaç http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/2013/11/10/bases-del-concurs-de-cuina-centelles-capital-de-la-tofona-2013%E2%80%B3/ i informació genèrica a http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/ .



Us animem a enviar les vostres receptes i/o les vostres fotografies amb tòfona negra. El termini finalitza el proper 10 de desembre.


També podreu seguir les nostres receptes fent un m’agrada a la pàgina de seguidors Facebook Centelles, capital de la tofona – Centelles, capital de la trufa



Agrairem ens feu difusió entre els vostres amics/seguidors.



Salutacions,



Estimadas personas que os dedicáis directa o indirectamente al mundo de la cocina,



Os queremos dar a conocer el concurso de recetas de cocina con trufa que organiza el Ayuntamiento de Centelles (Barcelona) con motivo de la 6a Feria de la trufa de Centelles –Barcelona - (6a Fira de la tòfona) los días 21 de diciembre, toto del día, y 22 de diciembre por la mañana.



Podéis consultar las bases en el siguiente enlace. http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/2013/11/10/63/

e información general en http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/ .


Os animamos a enviar vuestras recetas y/o vuestras fotos con trufa negra. El plazo finaliza el próximo 10 de diciembre.


También podéis seguir las recetas con trufa en nuestra página de seguidores de facebook Centelles, capital de la tofona – Centelles, capital de la trufa

Virtuts Saez
Tècnica de prospecció d'empreses i de suport a l'empresa consolidada
Promoció Econòmica Osona Sud - Alt Congost
Tel 938-811-257
Fax 938-812-094
saeznv@diba.cat

youssef kabbaj ha dit...

Me dio grandes membrillos, y la receta que yo no soy feliz, me siento muy en juego! gracias de antemano
Abordo un buena receta que ya ocupó un sitio como este http://le-couscous-marocain.com

Ania ha dit...

Hola!

He visto tu blog de cocina y pensé que tiene excelentes recetas y incréibles fotos. Por lo tanto, me gustaria te invitar a nuestra nueva Web culinaria, que acaba de comenzar. En corto, así es cómo la funciona.

Buscador de Recetas es un Web para los blogs y bloggers de cocina y sus fans, lo que les permite recopilar automaticamente todos recetas de tu blog. Buscador-de-recetas es una base de enlaces a las recetas en blogs de cocina. Todos pueden unirse a la sitio web de forma gratuita.

Puedes registrarte aqui:
http://buscador-de-recetas.com/account/register

Saludos :)

Receptes.cat ha dit...

Mmmmmmm!