dijous, 26 de juny de 2008

Fogassa de rocafort i olives negres

Tenir una panificadora a casa és un gran què.
Pots fer el pa que et vingui de gust a cada moment, només fa falta els ingredients necessaris i les ganes de fer-lo.
Fa temps que tinc pendent penjar aquesta recepta, us la recomano, aquesta fogassa està molt bona!


INGREDIENTS:

210ml d'aigua
2cull. soperes d'oli d'oliva
350g de farina blanca
1 cull. de cafè de sal
1 cull. de cafè de llevat
20g d'olives negres
formatge rocafort

- Posem els ingredients a la panificadora amb el programa d'amassar, al final afegim el formatge, les olives i 30g de farina.
- Traiem la massa de la panificadora, la dobleguem un parell de vegades, l'estenem i li fem uns talls. La deixem pujar 20min. més.
-Preescalfem el forn a 220º, posem la fogassa i baixem la temperatura a 210º. La deixem coure de 20 a 25 min.

Llestos! I ara a menjar-la amb el que més us vingui de gust!

Salut!

5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Ooooh! quina fogassa! ha d'estar boníssima amb aquesta combinació de formatge i olives!
t'ha quedat preciosa!

Gemma ha dit...

Mmm! El rocafort i les olives lliguen moltíssim, ja m'ho imagino que ja de ser bona! M'agrada la forma que li has donat a la fogassa :)

illetapitita ha dit...

Teniu moltíssima raó,
les olives negres i el rocafort lligues perfectament.
Aquest pa és bo tot solet!
Merci!

Su ha dit...

Por favor
que hermosura
Un abrazo

PimientayChocolate ha dit...

que delicia, me encanto, y que combinacion de ingredientes, exquisita, un saludo, daniela