dilluns, 5 de maig del 2008

Per anar fent boca

GALETES DE XOCOLATA I AVELLANA


Les vaig portar un dia al local d'assaig de LE CROUPIER.
Feia temps que veia la mateixa recepta a molts blogs de cuina i vaig decidir provar-la.
Surten molt bones!

INGREDIENTS: (per 60 galetes)

- 250g de xocolata Nestle postres
- 55g de mantega
- 150g de sucre
- 2 ous
- 210g de farina
- 1 culleradeta de llevat Royal
- 1 pessic de sal
- 1 culleradeta de vainilla en pols
- 100g avellanes picades

Preparació:

Fondre la xocolata i la mantega al microones. A part, batre els ous amb el sucre fins que quedin blanquinosos i doblin el volum. Barrejar amb la xocolata i la mantega. Afegir la vainilla, la sal, el llevat i la farina tamisada. Afegir les avellanes picades.
Donar forma de “xurro” a la massa (d’uns 3cm de diàmetre), embolicar-la amb paper film i deixar-la 1/2 hora al congelador. Amb un ganivet, tallar rodanxes de 1/2cm de gruix i col·locar-les separades a la plata del forn. Coure-les 15 minuts a 180º fins que siguin cruixents.

Bon profit!