dijous, 22 de maig del 2008
CREMÓS DE MADUIXA I MASCARPONE
Aquí us deixo unes postres que vaig fer un dia que varen venir uns amics, en Carlos i la Gemma, a sopar a casa.
Les maduixes m'agraden molt, aquesta és una manera diferent de presentar-les.
INGREDIENTS: (per 6 persones)
- 250g de mascarpone
- 100ml de llet condensada
- 250ml de llet sencera
- 350ml de maduixes (triturades i colades)
- 2 sobres de quallada Royal
- 50g de sucre
Preparació:
Barrejar bé tots els ingredients. Posar-ho en un cassó al foc i escalfar sense que arribi a bullir (uns 90º) remenant bé perquè no s’enganxi, com si féssim xocolata desfeta. Abocar-ho dins un motlle de silicona i deixar a la nevera fins que qualli. És millor fer-la el dia abans. Decorar al gust i servir ben fresca.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada