dimarts, 1 de juliol del 2008

MINI HAMBURGUESES

En un dels sopars que hem fet a casa per parlar de les vacances vaig fer aquestes mini-hamburgueses.

Hamburguesa de pollastre amb espinacs i alls tendres.
PREPARACIÓ:

-Triturar dos pits de pollastre juntament amb quatre alls tendres i un grapat d'espinacs.
-Fer formes d'hamburguesa , més petites del normal, i coure-les.


Hamburguesa de porc i vedella amb ceba i formatge.PREPARACIÓ:

-Triturar la carn de vadella juntament amb la de porc, la ceba i formatge.
- Fer forma d'hamburguesa amb la barreja i coure-ho.

El pa també el vaig fer jo, no hi ha res com el pa acabat de fer!

INGREDIENTS:

220ml d'aigua
1 c.s. d'oli d'oliva
1 c.c. de suc de llimona
350g de farina
2 c.c. de llevat
1 1/2 c.c. de sal
1 c.c. de sucre

PREPARACIÓ:

Barregem els ingredients en l'ordre correcte i ho amassem, jo ho he fet a la panificadora.
Fem boles amb el pa de la mida que necessitem i les deixem reposar 30min.
Posem el forn a 220º.
Fem uns talls a dalt dels pans, els mullem una mica amb aigua amb sal i hi tirem per sobre les llavors que ens vinguin de gust.
Els posem al forn i els deixem coure uns 25min.

I ja estan a punt per menjar-los!

BON PROFIT!!

4 comentaris:

Gemma ha dit...

Que bones! Trobo que les d'espinacs tenen un color verd molt viu... queden molt maques! Jo me'n demanaria una de doble!
I amb el pa fet a casa... genial!

La cuina vermella ha dit...

Illeta! Uau! però com t'ho curres carinyo: el pa i el farciment!!! només t'ha calgut anar a munyir la vaca i fer el formatge!!!
Espectacular aquest sopar!
Per cert: i a on aneu de vacances???

illetapitita ha dit...

Una de doble per la Gemma de seguida!
I és veritat, res a comparar amb el pa comprat...

Gràcies parelleta, és un sopar fàcil i quedes la mar de bé, sempre fa gràcia menjar hamburgueses petitones!
Doncs de vacances anem a Formentera (d'aquí el meu nom), és el cinquè any que hi anem!! Ens encanta...
Hi heu estat alguna vegada?

Petonets!

Anna ha dit...

Trobo molt original fer mini -hamburgueses per un sopar de pintxos, o pica-pica...dona moltes opcions a barrejar ingredients...i...a qui no li agrada una bona hamburguesa!