Aquí teniu una manera diferent i original de sorprendre els paladars dels vostres convidats.
És molt fàcil de fer i el resultat val la pena.
Bon profit!
La recepta l'he tret d'un blog que no podeu deixar de visitar:
la cuina de casa.
Segurament serà un blog de referència a l'hora de fer postres!
INGREDIENTS
Una barra de torró de crema
Nata per muntar
Sucre
PREPARACIÓ
Tallar el torró en talls de 2cm de gruix i estirar-lo amb un corró fins a obtenir una làmina ben fina de forma rectangular. Muntar la nata i posar-la al mig de la làmina de torró i enrotllar-la com si fos un caneló. Decorar amb una mica de nata.
2 comentaris:
Mmmmmm! El títol no podia ser més encertat! Una recepta FACILÍSSIMA i que quedes com una reina?
T'ha quedat genial!
La veritat és que si!
Gracies Gemma, ho he après de tu!
jejeje
Publica un comentari a l'entrada