dimecres, 30 de setembre de 2009

CINTES de pasta de full amb melmelada de mores


Tinc poc temps, així que actualitzaré el blog amb una recepta ben senzilla.
Aquesta és una recepta molt fàcil de fer i ben resultona per quan tens un berenar improvisat.



INGREDIENTS

Pasta de full
Melmeladda (en aquest cas de mores)
Sucre fi

PREPARACIÓ

- Tallem la pasta de full a tires d'uns 3 cm., les untem amb melmelada i els hi donem unes voltes.
- Ja podem posar les tires al forn.
- Quan les traiem del forn les decorem amb una mica de sucre fi per sobre.

Llestos!

dimecres, 23 de setembre de 2009

MELMELADA de Mores


Fa uns dies vam anar a fer una excurcioneta amb la meva mare i vàrem collir moltes mores.
En vaig fer melmelada que m'encanta!


INGREDIENTS

Mores
Sucre ( 1/2 kg per cada kg. de mores, jo en poso una mica menys)
Suc d'una llimona

PREPARACIÓ

- Rentem les mores i les passem per la batedora.
- Posem el puré de mores, el sucre i el suc de llimona en una olla i ho fem bullir de 40 min. a 1 hora, depenent de la consistència que ens agradi.
- Colem el puré i el posem als pots de conserva quan encara està calent, tapem els pots i els girem al revés perquè facin el buit.
- Ara ja tindrem melmelada per fer un munt de coses!

Salut!

dimecres, 16 de setembre de 2009

BACALLÀ amb formatge i festucs

Després d'unn llarg temps d'absència torno amb una recepta molt senzilla, sana i sorprenent.
L'he presentat al concurs de receptes amb formatge del club de cuines.


INGREDIENTS

Bacallà
Formatge, en aquest cas Milner però es pot fer amb qualsevol.
Festucs

PREPARACIÓ

- Primer de tot marquem els talls de bacallà per la part de la pell en una paella.
- Un cop marcats els posem en una plata apte per anar al forn.
- A sobre de cada tall de bacallà hi posem un tros de formatge i festucs triturats.
- Posem la plata al forn uns 20 o 30 minuts i ja tindrem el plat a punt.

Bon profit!